Fundraising afgerond. Klokken in de maak

funding_progress_20180305

Het project van de nieuwe Leuvense Vredesbeiaard voor Abdij van Park verloopt volgens plan. Vorige maand heeft de fundraising de kaap van 500.000 euro overschreden. Al 300 schenkers uit Vlaanderen en Duitsland hebben hun naam verbonden aan de beiaard die het in 1914 verloren gegane instrument zal vervangen. Klokkengieterij Koninklijke Eijsbouts in het Nederlandse Asten is recent gestart met de productie van de 40 klokvormen. Binnenkort worden de klokken effectief gegoten.

Verdere maakproces

Geïnteresseerd om de maandelijkse nieuwsbrief over het boeiende wordingsproces van de vredesbeiaard te ontvangen? Laat het weten via beiaard@leuven.be. Of volg de social media van Erfgoedcel Leuven https://www.facebook.com/ErfgoedcelLeuven of www.twitter.com/ErfgoedLeuven.